Meds

Med ambitionen att vara ett fullvärdig nätbaserad apotek så har MEDS kommit att tillhandahålla ett brett utbud av produkter. Som ett av de snabbast växande nätapoteken i Sverige är de på många sätt definitionen av en uppstickare. Men vad är det som gör dem bra?

Meds har på sätt och vis haft en uppförsbacke. Som nätapotek lanserades de förhållandevis sent och kom på så sätt in på en redan etablerad marknad. Trots detta har de kommit att bli en framgångssaga. Med en ständigt växande kundbas fortsätter de att leva upp till sina kunders förväntningar.

Med fullständigt tillstånd från Läkemedelsverket erbjuder Meds både receptbelagda och receptfria läkemedel. De har även ett särskilt utbud av produkter för husdjur vilket gör dem till ett helhetsalternativ för hela familjen.

Bakgrund

Meds historia som nätapotek började 2018 då de lanserades som ett resultat av ett samarbeten mellan entreprenörer med tidigare erfarenheter inom apoteksbranschen. En tidig inriktning var att säkerställa tjänster och ett utbud som täppte till ett upplevt tomrum på den nätbaserade apoteksmarknaden.

Även om det inledningsvis tog ett tag innan deras popularitet tog fart så har de på senare tid blivit många personers förstahandsval. Mycket genom att säkerställa återkommande kampanjer och ett fullgott utbud.

  • MEDS är ett helt och hållet nätbaserad apotek som inte har några fysiska lokaler.

  • Har valt en helhetsorienterad inriktning med produkter för hela familjen, inklusive husdjur.

  • Har återkommande kampanjer som gör det förmånligt att handla hos dem.

Något som definitivt imponerar med MEDS är att de har lyckats etablera sig på en på sätt och vis redan överetablerad apoteksmarknad. Genom att ha ett utbud som dels täcker grundbehovet, men även har en hel del oväntade inslag så finns det många anledningar att överväga dem.

Det gör MEDS speciella

MEDS har kommit att kännetecknas av en kombination av väldigt snabba leveranser och ett prismässigt förmånligt utbud. Det är även lätt att hantera sina recept direkt på deras hemsida vilket gör att man får såväl överblick som bättre kontroll över sina inköp.

  • Gör det enkelt att hantera alla sina recept direkt på deras hemsida.

  • Är på många sätt och vis en uppstickare på den svenska marknaden för nätapotek.

  • Säkerställer hög förmånlighet genom ett varierat utbud med fokus på både kvalitet och prispress.

MEDS har på kort tid blivit ett av de populäraste nätapoteken och har ett väldigt stort och mångfacetterad utbud. Därför täcker de behoven för personer i samtliga åldrar. Att de även har ett segment av produkter för husdjur har på sätt och vis gjort dem unika.

Varför välja MEDS?

Egentligen är det inget som gör att MEDS helt och hållet sticker ut ur mängden. Men vad som gör att man bör överväga att välja dem är att de i många fall har produkter som helt enkelt inte finns tillgängliga på andra ställen. Detta i kombination med låg prissättning gör att man har en hel del att vinna på att överväga MEDS.

  • En förmånlig balans mellan låg prissättning och omfattande produktutbud.

  • Erbjuder väldigt snabba leveranser som ligger i topp för vad branschen kan säkerställa.

  • Ett spännande och mångfacetterad utbud av produkter för personer i alla åldrar. De har även produkter för husdjur.

För dig som gillar att ha överblick över dina recept och kontroll över dina inköp så är MEDS ett givet alternativ. Med förmånliga priser och varierat utbud blir de ett enkelt val som är värt att jämföra med övriga apotek.
 

Websajt: https://www.meds.se/
Telefonnummer: 08-428 455 10
Email: [email protected]

Apoteken ägs av MEDS