Apohem

Som helhjärtat onlineapotek har Apohem kommit att kännetecknas av smidighet, enkelhet samt ett stort och heltäckande utbud. De har traditionellt sett varit särskilt hängivna snabba leveranser. Men vad gör att man bör välja dem före andra alternativ?

Som förhållandevis nytt Apotek började Apohem att erbjuda sina tjänster 2017. Det gör dem till ett av de nyare apoteksföretagen i branschen. De är även ett av få apotek som endast erbjuder e-handel. På så sätt är de tillgängliga över hela Sverige och säkerställer ett fullgott utbud var än kunderna befinner sig.

Trots uteslutande fokus på internethandel är de ett fullgott apotek som hanterar såväl receptfritt som receptbelagda läkemedel. Prispress och förmånlighet har kommit att bli något som representerar deras verksamhet, och då de inte konkurrerar på marknaden för fysiska apotek finns det mycket utrymme för förmåner.

Bakgrund

Apohem lanserades 2017 till följd av ett samarbete Axfood och Novak. Det gör att företagets anor är väl sammanlänkade med vad som annars mest förknippas med dagligvaruhandeln. Man såg tidigt en möjlighet att säkra en förmånlig etablering på den då växande näthandeln kring apotek. Däremot var det aldrig någon ambition att tävla med de redan etablerade apotekskedjorna.

I dagsläget har Apohem blivit väldigt förknippade med ett fullvärdigt och samtidigt särskilt prisvärt utbud. Mycket på grund av att de på många sätt tillämpar Axfoods principer avseende få mellanhänder och låg prissättning utan kvalitetskompromisser.

  • Apohem är uteslutande ett nätapotek vilket gör att de inte har några fysiska butiker.

  • Har många prismässiga fördelar då de inte har lika många verksamhetsrelaterade utgifter.

  • Erbjuder regelbundet kundförmåner såsom rabatter och kampanjer.

Även om deras prioriteter i viss utsträckning har handlat om förmånliga priser så har de inte lägre nivå avseende kvalitet eller tjänster. De har även rådgivning, hanterar recept och säkerställer att allting sker i enlighet med högkostnadsskyddet.

Fördelar med Apohem

Apohem har en spännande kombination av klassiska apotekstjänster och en nätbaserad inriktning. Därför har de blivit ett praktiskt alternativ för den som föredrar att göra saker i egen takt, och på egna villkor.

  • Uteslutande engagemang för nätbaserade tjänster vilket säkerställer många prismässiga förmåner.

  • Varierat utbud som täcker modern efterfrågan och rätt läkemedel utifrån situationens krav.

  • Medlemskapsbelöningsprogram som är ett utmärkt sätt att få rabatter på varor man använder regelbundet.

Som ett av Sveriges numera största nätapotek fyller Apohem en viktig roll. De har hittat en bra balans mellan att erbjuda produkter utifrån rådande trender, och samtidigt säkerställa ett pålitligt basutbud av produkter för sina kunder. Med ett brett utbud av produkter har de kommit att bli ett av de populäraste apoteken i Sverige med särskilt stort fäste hos yngre personer. Att vara flexibla, lyhörda och att anpassa sig är en given del av deras verksamhet.

Varför väljer många Apohem?

Med en tydlig hängivenhet för kundnära tjänster har Apohem etablerat sig som ett av de mest uppskattade valen för nätbaserad apotekshandel.

  • Ett unikt koncept med uteslutande fokus på näthandel.

  • En av de mest prismässigt förmånliga apotekskedjorna i Sverige.

  • Förmånlig kundklubb, engagerade erbjudanden och återkommande kampanjer.

För dig som föredrar att hantera saker på egen hand så säkerställer Apohem unikt hög smidighet. De är även ett givet sätt att få tillgång till ett brett utbud, var man än befinner sig. På många sätt en trendsättande verksamhet som har visat att det inte behövs fysiska apotek för att säkerställa kundnöjdhet.

Websajt: https://www.apohem.se/
Telefonnummer: 08-128 286 00
Email: [email protected]

Apoteken ägs av Apohem