Apotea

Det är nog få personer som inte på ett eller annat sätt känner till Apotea. De har på många sätt blivit en sorts symbol för idén med nätapotek. Som ett av de första heltäckande och uteslutande internetfokuserade apoteken satte de normen för vad man kan förvänta sig av denna sorts tjänster. Men hur står de sig i dagsläget?

I Sverige så har Apotea på många sätt blivit något utav en synonym för nätbaserad apotekshandel. Mycket på grund av att de var ett av de tidigaste nätapoteken med särskild fokus på prispress, fullgott utbud och heltäckande apotekstjänster.

Apotea har gjort sig kända för att satsa på låga priser samtidigt som de vidhöll ett särskilt engagemang för ett kvalitativt utbud. Redan i ett tidigt skede möjliggjorde de för personer runt om i Sverige att få tillgång till receptbelagda och receptfria mediciner helt utifrån individuella handelsmönster.

Bakgrund

Apoteas historia som apotek sträcker sig tillbaka till vad som en gång i tiden hette Familjeapoteket. Det var något utav en halvstatlig apoteksverksamhet som till stor del ägdes av pensionsfonden Sjätte AP-fonden. Men i modern tappning inleddes Apoteas historia 2012 då det lanserades i sitt nuvarande utförande.

Redan sedan starten har Apotea särskilt prioriterat snabba leveranser, lågkostnadsfrakt och gratisfrakt samt ett ständig prispress. Detta har gjort dem till det i särklass mest populära nätapoteket i Sverige och är enligt många en ständig trendsättare.

  • Apotea har inga lokaler och hantera all verksamhet direkt via hemsidan.

  • Är särskilt fokuserade på gratis frakt och låga priser utan att kompromissa med kvalitet och kundtjänst.

  • Har ständiga kampanjer och erbjuder ofta rabattkoder.

Få Apotek har lyckats att i sådan stor utsträckning göra det möjligt att få tillgång till ett fullgott utbud till låga priser. Det gör att de för många personer har blivit ett förstahandsalternativ. Utöver receptbelagda läkemedel har de ett stort utbud av generiska alternativ och produkter som sträcker sig bortom ett traditionellt apoteksutbud.

Därför är Apotea ett bra val

På många sätt så talar Apoteas framgångar för sig själva. Inget annat apotek har fått så pass många utmärkelser. De har helt enkelt lyckats tillhandahålla de produkter och den sorts tjänst som deras kunder efterfrågar.

  • Har flera gånger blivit utnämnda till årets nätbutik.

  • Är Sveriges allra mest populära nätbaserade apoteksbutik.

  • Har lägst priser på såväl kända som mindre kända produkter.

På sätt och vis så har Apotea utmanat den klassiska apoteksbranschen. De har med all tydlighet visat att det går att ha låga priser och samtidigt upprätthålla hög kundnöjdhet. De erbjuder produkter baserade på aktuella trender men ger också ett pålitligt grundutbud av produkter till sina kunder

Varför fortsätter Apotea att vara populära?

På sätt och vis skulle man kunna säga att Apotea har hittat något utav en perfekt balans i sin verksamhet. Genom att satsa särskilt på låga priser och gratis frakt har de blivit ett av de mest förmånliga apoteken i Sverige.

  • De i snitt lägsta priserna bland samtliga apotek.

  • Oerhört låga fraktkostnader och ett stort antal fraktalternativ.

  • Ett heltäckande och stort utbud som gör det enkelt att välja såväl läkemedel som receptfria alternativ.

Om du föredrar att göra dina inköp via internet så finns det få nätapotek som är så pass förmånliga som Apotea. Även om de kanske inte har den allra bästa rådgivningen så är de definitivt ett perfekt val när det kommer till stort utbud och förmånlig prissättning.

Websajt: https://www.apotea.se/
Telefonnummer: 08-750 9220
Email: [email protected]

Apoteken ägs av Apotea